Работите в движение или имате много динамичен стил на живот

...
Работите в движение или имате много динамичен стил на живот
Коментари Харесай

AOC представя нов портативен USB-C монитор

Работите в придвижване или имате доста динамичен жанр на живот и се нуждаете от още дисплейно пространство в допълнение на екрана на преносимия компютър? Моделът I1601FWUX е уместно решение с 15,6 ” (39.6 см) IPS панел във Full HD резолюция (1920 x 1080 пиксела).
Интелигентният похлупак на монитора може да се употребява като стойка за панела в режим портрет и пейзаж, а вградената функционалност за автоматизирано превръщане завърта картината в вярната ориентировка. Стилният дизайн с дебелина 8,5 мм и тежестта от единствено 800 г подсигуряват, че мониторът може да бъде поместен комфортно във всяка чанта. Това елегантно, стилно и портативно решение за елементарно разширение на работната повърхност на екрана ще бъде налично в Европа през май 2018 година  


  Повече забележима повърхност – където и да се намирате
Вероятно и вие не сте изцяло удовлетворени от размера на екрана на вашия преносим компютър и предпочитате да разширите екранното пространство. Ако би трябвало да представяте предложения на евентуални клиенти, без да се постанова да гледат през рамото ви или е нужно да поработите по огромни таблици в самолета или влака, този модел ви предлага безкрайни благоприятни условия. Моделът AOC I1601FWUX идва с най-новата USB-C технология за портативни екрани в извънредно елегантна и ултра тънка форма.

I1601FWUX употребява USB Type-C технология за връзка с източника на сигнал и зареждане. За разлика от по-старите екрани, захранвани през USB, USB-C портът придвижва и първокачествен DisplayPort сигнал по същия кабел, което понижава бъркотията и обезпечава същинско мобилно прекарване. 15,6-инчовият размер на екрана дава отговор на екраните на всеобщия клас мултимедийни преносими компютри, а височината на стойката разрешава позициониране в същата низина като главния екран на портативния компютър.
Визуално изумителен
Благодарение на компактния размер, I1601FWUX се побира в множеството чанти за преносими компютри. Мониторът тежи единствено 800 грама и има ултра тънка рамка с дебелина едвам 8,5 мм.

Когато е изваден и включен, I1601FWUX ще впечатли и инцидентните минувачи със своя премиум похлупак от щампован метал. IPS екранът пък с забележими ъгли от 160/160° ще разреши на няколко души да следят живи и еднородни изображения. Дисплеят е екипиран с AOC Low Blue Light режим. Той понижава евентуално нездравословната синя светлина и предотвратява появяването на отмалялост в очите на потребителя като обезпечава удобно прилагане денем и нощта, с помощта на своята бляскавост от 220 cd/m².


Практичен и комфортен
IPS екранът на I1601FWUX има време за реакция на пикселите от 5 ms GtG. Това значи, че бързите екшън подиуми или игри ще се изобразяват гладко и без остатъчни артефакти. Доставяният в комплекта интелигентен похлупак пази екрана, когато не се употребява. Когато пристигна време за работа, той се трансформира в стойка, която може да се употребява в потретен и пейзажен режим. Промяната на ориентацията на екрана е лесна благодарение на функционалността Auto-Pivot. Тя се задейства от софтуера AOC i-Menu и разрешава автоматизирано подравняване на екрана в вярната посока след завъртане.

  AOC I1601FWUX се чака през май 2018 на целесъобразна последна цена от 449 лева с Данък добавена стойност .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР