Работим, за да си изпълним задачите, които са ни по

...
Работим, за да си изпълним задачите, които са ни по
Коментари Харесай

Богданов: Работим, за да си изпълним задачите, които са ни по план

Работим, с цел да си осъществим дилемите, които са ни по проект. Това сподели пред публицисти министърът на стопанската система и промишлеността в оставка Богдан Богданов. Той добави, че не прави проекти докога ще е министър.

Държавният глава Румен Радев стартира през вчерашния ден срещи с евентуални служебни министър председатели. Съгласно член 99 от Конституцията, откакто не е реализирано единодушие за държавно управление, президентът, след съвещания с парламентарните групи и по предложение на претендента за длъжностен министър-председател, назначава служебно държавно управление и насрочва нови избори в двумесечен период. След измененията в Конституцията за длъжностен министър-председател президентът може да избира всред ръководителя на Народното събрание, шефа или подуправител на Българската национална банка, ръководителя или заместник-председател на Сметната палата и омбудсмана или негов заместител.

Тепърва ще вървят полемики. Очакваме информация по какъв начин ще бъде структуриран процесът, сподели Богданов.

Министърът участва на националната конференция на тематика „ 20 години България в НАТО: Защото сме по-силни дружно “. Форумът е под егидата на държавното управление в оставка. Организатор е Дипломатическият институт към министъра на външните работи, взаимно с Информационния център на Министерството на защитата, Атлантическия клуб в България и Софийския конгрес за сигурност, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР