Работим в тази посока новият активен летен сезон да започне

...
Работим в тази посока новият активен летен сезон да започне
Коментари Харесай

Ангелкова: Работим за начало на летния сезон от 1 юли

Работим в тази посока новият деен летен сезон да стартира от 1 юли. Това значи да имаме опция да посрещаме и задгранични туристи. От 1 юли плажовете ще бъдат подготвени. Това съобщи в ефира на "Събуди се " по Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

"Абсолютно незнайните, по повод по какъв начин и по кое време можем да чакаме другите типове турсти, са доста. Непрекъснато водим диалози както с министри, по този начин и с шефове на огромните туроператори. Имаме увещание, че в случай че се пътува в границите на Европейски Съюз, да имаме опция за задгранични туристи ", съобщи тя и разясни, че упорства за единни правила за пътешестване в рамките на Съюза. Според нея страхът ще е един от главните детайли при планирането на бъдещо пътешестване.

Ангелкова разяснява какви са упованията за летния сезон

"Работата в бранш туризъм ще бъде нова, друга и няма да бъде такава, каквато я познавахме преди пандемията. Изключително значимо за една дестинация е тя да бъде сигурна и да предлага такива ограничения, които да подсигуряват здравната сигурност, и да вдъхват убеденост. България е давана за образец за извънредно бързите и навременно взетите ограничения ", добави Ангелкова.

Тя разясни, че в бранша всичко не работи и няма по какъв начин да се каже кой е по-малко или повече обиден. Заповедта за туристически пътувания в страната отпада на 13 май. В понеделник ще бъдат показани направените правила и условия за туризъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР