Работи се върху нов сезон на култовия сериал Бягство от

...
Работи се върху нов сезон на култовия сериал Бягство от
Коментари Харесай

Уентуърт Милър Подготвя Ново „бягство От Затвора“

Работи се върху нов сезон на паметния сериал „ Бягство от пандиза “, а поръчката за почитателите е, че той ще надвиши обратите на предходните пет порции епизоди.

„Разработваме нова част на „ Бягство от пандиза. В началните стадии сме, само че доста се вълнуваме “, разкри преди време Майкъл Торн от Foх.

Освен Милър, в поредицата се чака да се завърне и Доминик Пърсел, който влиза в ролята на екранния му брат Линкълн Бъроуз. Пърсел нееднократно е споделял, че може да снима „ Бягство от пандиза “ дълги години и чака с нетърпения нов сезон.

„ Усещам, че има още какво да се опише. Мисля, че историята не е завършила, а и към този момент става въпрос за няколко генерации “, споделя и Уентуърт.

Повечето детайлности към шести сезон се пазят в загадка, само че съгласно неизвестен източник, сюжетът ще се развие в девет епизода, написа „Монитор“. Очаква се той да се завърти в края на 2019 или при започване на 2020 година

Припомняме, че пети сезон на „ Бягство от пандиза “ се появи на дребния екран през 2017-а. Първите четири пък бяха предавани в интервала 2005-2009 година Въпреки дългите паузи, армията от почитатели на сериала не оредява, а в противен случай – чака с неспокойствие идващото премеждие на Майкъл и компания нарушители.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР