Работата за София трябва да продължи. Работата за София не

...
Работата за София трябва да продължи. Работата за София не
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Имам силен екип за София. Работата за града ни трябва да продължи. Ние не се нуждаем от некоалиция

Работата за София би трябвало да продължи. Работата за София не може да бъде пленник на голи обещания. София би трябвало да продължи да сбъдва плановете си и да работим дружно за тези планове. София не може да бъде пленник на думи. За нея трябват каузи. ” С тези думи претендентът за кмет на София Антин Хекимян показа мощния и способен екип в листата на общинските съветници на ГЕРБ-СДС, на който ще разчита в бъдещото ръководство на София.

Много работа е свършена за София и доста работа следва. Откакто съм в фамилията на ГЕРБ-СДС видях можещи, знаещи и окуражени хора, които вършат това - работата за София да не стопира, макар всички компликации, през които този екип мина, изключително през последния мандат - Ковид-19, политическата рецесия, войната в Украйна...

Влизам в съревнованието на хрумвания, с цел да можем да създадем най-хубавото, на което сме способни, тъй като усещам София като моя град.

Фокус на акцията ще бъдат работата по кварталите - актуализирани улици, нови тротоари, възстановяване на градската среда, грижа за децата. Това към този момент са думи, които могат да бъдат осъществени с поддръжка на столичани. Сигурен съм, че дружно с напъните на районните кметове и общинските съветници от ГЕРБ-СДС, всички положителни планове ще станат факт.

Задачата ни през днешния ден е да защитим и приключим всички планове, да осъществим упованията на софиянци градът да е още по-подреден и ярък, да подготвим годишни стратегии за кварталите и да построяваме новият им образ. Това ще се случи с налагане и безкомпромисно съблюдаване на стандартите за качество, за осъществяване и за надзор – от плочката на тротоара до огромните планове като метрото, нови учебни заведения, детски градини и спортни зали. София е град, в който живеят свободни и мислещи хора. Трябва да използваме и насърчаваме просветителния и научния капацитет на града ни. Само по този начин можем да създадем огромната крачка към модернизацията, към умния град, високите технологии и развойната активност. София би трябвало да е град-лидер. София не се нуждае от размита отговорност и не-коалиции. Затова ни трябват безапелационна победа, болшинство в общинския съвет и мощен тим от кметове на региони, категоричен е Антон Хекимян.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР