Работата сега е два пъти повече, отколкото по време на

...
Работата сега е два пъти повече, отколкото по време на
Коментари Харесай

Теодор Ушев усещал завист от колеги заради номинацията за ”Оскар”

Работата в този момент е два пъти повече, в сравнение с по време на „ Сляпата Вайша “, съобщи аниматорът Теодор Ушев точно на рождения си ден. Той добави, че се пробва да реализира баланс сред професионалните му отговорности и обществените му задължения като майсторските му класове. На 20 януари той ще направи апаратура с Софийска градска изложба със заглавие „ Тъмно огледало “ - план за това, което ни убягва, когато сме увлечени в всекидневието.

За това употребявам по този начин наречената „ миксирана действителност “ - идващият стадий след виртуалната рeалност. За пръв път арт апаратура употребява тази технология, изясни Ушев.

Той добави, че това е нова технология, която се създава от половин година и е било доста мъчно да се внесат нужните апарати.

Надявам се да дойдат и да оценят какво сме създали, тъй като занапред желая дса кажа, че планът ще бъде показан в Канада и Франция. Исках да направя един български план, който да стартира от София и България, уточни той.

По думите му концепцията за неговата арт апаратура е феновете да излязат от нея, станали по-добри хора.

Образованието е извънредно значимо във възприемането на българската просвета. За да тръгнат нещата, би трябвало всички старания да се насочат към децата в училащата - да се водят в галерии, на опера, на балет.

Той съобщи, че усеща известна злоба у сътрудниците си поради номинацията му за „ Оскар “.

Тео Ушев съобщи, че през 2019 година ще излезе „ среднометражен “ филм по „ Физика на тъгата “ по романа на Георги Господинов. Той добави, че огромен канадски артист, номиниран за Оскар, ще взе участие във кино лентата като глас зад кадър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР