Работата по досъдебното производство за издаване на фалшиви ТЕЛК решения

...
Работата по досъдебното производство за издаване на фалшиви ТЕЛК решения
Коментари Харесай

Разследването за издаване на фалшиви ТЕЛК решения във Варна продължава

Работата по досъдебното произвеждане за издаване на подправени ТЕЛК решения във Варна продължава, сподели през днешния ден в крайморския град основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. По думите му няма по какъв начин всичко, за което е събрана досега информация, да бъде осъществено единствено от двамата сирийци, които Специализираният апелативен съд остави под домакински арест, осведоми Българска телеграфна агенция.

За интервенцията в Силистра, където бе арестуван началникът на Национален осигурителен институт, Иванов посочи, че по случая са задържани над 10 души и следва прокуратуратара да реши кой защо ще бъде притеглен като обвинен. Според основния секретар измежду тях има медиатори, както и възползвали се от схемите за източване на бюджета. Иванов уточни, че повече детайлности по случая ще бъдат изнесени на следващия ден.

Във Варна през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи и зам.-директорът на ГДНП Тодор Гребенаров участваха в заседание, на което бе показан годишният отчет-анализ за активността на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Иванов изрази удовлетворение, че структурата регистрира за предходната година покачване на разкриваемостта на осъществените закононарушения. Той посочи, че варненските служители на реда би трябвало да засилят превантивната работа за понижаване на пътните катастрофи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР