Работата по автомобилите от проекта Кортеж, които се подготвят за

...
Работата по автомобилите от проекта Кортеж, които се подготвят за
Коментари Харесай

Искам като на Путин - новата автомобилна мода на руските богаташи

Работата по колите от плана Кортеж, които се приготвят за висшето управление на Русия, още не е приключена. Но за тях към този момент има опашка от искащи да си ги купят съветски богаташи, откакто излезе известие, че те ще бъдат налични за частни лица.

Според министъра на съветската индустрия Денис Мантуров ползата към тези първокласни коли е огромен и продължава да пораства.

Но частниците ще би трябвало да почакат - всички коли, които ще бъдат създадени следващата година са към този момент разпределени по предопределение за пазещата президента и другите първи лица на Руската федерация Федерална работа за защита.

 Патентоваха новите лимузина и джип на Путин
Патентоваха новите лимузина и джип на Путин

Машините от серията " Кортеж " ще получат името Aurus

Едва след облекчаване на държавните потребности ще стартира производството на коли за търговия. Производителите дават обещание, че машините по ексклузивност няма да отстъпват на Rolls-Royce и Bentley. НАМИ, който е общоприет реализатор на плана и производител на новите коли, възнамерява да създава не повече от 300 коли годишно.

" Знаем кои са евентуалните ни купувачи - направихме маркетингово изследване на пазара /car clinic/, в което се допитахме до целевата публика и предвиждаме тест-драйвове. Клиенти и дилъри, предлагащи коли от премиалния сегмент на автопазара - всички те желаят да разполагат с коли от тази фамилия ", показа министър Мантуров пред публицисти от в. Известия.

Според думите на министъра във ведомството му към този момент има схващане, по какъв начин да се натовари изцяло производството и за идващите години. В проектите попада в бъдеще и износ, само че едвам след насищането на вътрешния пазар и държавните потребности.

Публичният дебют на колите от семейството Кортеж е планувана за идната пролет по време на встъпване на служба на новоизбрания съветски президент, написа още auto-press.net.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР