Работата от разстояние се доказа не само като успешно приложим

...
Работата от разстояние се доказа не само като успешно приложим
Коментари Харесай

Пловдив е сред най-достъпните места в Европа за за дистанционна работа

Работата от разстояние се потвърди освен като сполучливо използван модел в интервал на разнообразни рецесии, само че и в устойчива наклонност. Дистанционната работа разрешава на чиновниците да извършват отговорностите си от всяка точка на земното кълбо, без да се постанова да са в офиса или да губят време в пътешестване до там.

Британската компания за доставка на офис електроника Brother UK е проучила къде в Европа е най-евтино и къде най-скъпо за отдалечена работа. В класацията за най-достъпно място за работа от разстояние попада и България, и по тъкмо – град Пловдив, който се подрежда на четвърто място с оценка 66.60 точни от 100 вероятни.

 данни за отдалечената работа
Най-евтините дестинации
Анализирани са фактори, като скоростта на Wi-Fi, цената на наемите на жилища, сметките за електрическа енергия, както и сигурността на местоположението. Всяка дестинация може да получи оптимално 100 точки от участвалите в изследването отдалечени служащи.

Наемът на едностаен апартамент в центъра на Пловдив е към 320 евро. Основните битови сметки възлизат на към 75 евро, а интернетът е почти 12 евро. Едно хранене на открито коства едвам към 8 евро, означават създателите на изследването.

Номер едно в класацията за най-достъпно място в Европа е град Тузла, Босна и Херцеговина. Наем на едностаен апартамент в центъра на града коства единствено към 207 евро на месец, а храненето на открито е извънредно на ниска цена – междинната цена е 4.13 $.

Сараево, очарователната столица на страната, също попада в листата, заемайки 10-то място.
А кои са най-скъпите?
В другия завършек на спектъра – при най-скъпите градове за работа от разстояние – номер едно е Цюрих, най-големият град в Швейцария. Средният наем на двустаен апартамент е към 2576 евро. Порция за един човек при хранене на открито там е почти 26 евро.

Проучването търси отговор на въпроса и кои са най-неблагоприятните места за работа от разстояние. На първо място, това е Атина, Гърция. Оказва се, че три от общо пет места по този индикатор се заемат от гръцки градове – Атина,Патра и Солун. Изводите още веднъж са направени на база фактори, като скоростта на Wi-Fi, цената на наемите на жилища, сметките за електрическа енергия, както и сигурността на мястото
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР