Работата на репортера на терен е трудна, а понякога неочаквано

...
Работата на репортера на терен е трудна, а понякога неочаквано
Коментари Харесай

Да пребиеш репортер в ефир – в Русия може

Работата на репортера на терен е сложна, а от време на време ненадейно може да се окаже още по-трудна – образците за това са доста – като стартираме от този метеоролог, минем през тази водеща и това живо включване и стигнем до случаи от нашата процедура.

Да те пребият в директен ефир обаче е нещо, което може да ти се случи, в случай че си кореспондент в Русия.

По време онлайн включване за празника на парашутистите – 2 август, от известния московски парк „ Горки” (за него пееха даже и „ Скорпиънс” и във „ Вятъра на промяната” при започване на 90-те) репортерът Никита Развожаев е пресечен от много нападателен и явно пийнал мъж, който желае да изясни нещо за своята страна.

На забележката да млъкне за малко той реагира, без да се замисли – удря репортера в лицето. И освен това – продължава „ лекцията” си и клатушкайки се, се отдалечава.

Тук връзката в ефира е прекратена, а смутената водеща изяснява очевидното – че екипът на терени има проблеми.

Внимание, видеото съдържа фрагменти с експанзия:

--> Разправията в парка обаче, към този момент не в ефир, продължава още известно време. Прави усещане, че никой даже не пробва да спре побойника.

Той въпреки всичко е арестуван по-късно от полицията.

Според данните на съветските управляващи мъжът не е бил част от парашутистите, въпреки че по това време в парка е имало много военни, които отбелязвали празника си – не и бе з неналичието на алкохол.

Вижда се, че нападателят носи фланелка с надписа „ Оплот” – това с изключение на името на украински танк е и названието на проруска украинска „ гражданска група за бойни изкуства”, която се опълчва на придвижването на „ Еврпмайдана”. Именно водачът на батальона на „ Оплот” Александър Захарченско пое президентството на самообявилата се Донецка национална република през 2014 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР