Работата ми предполага седене пред компютъра по много часове дневно,

...
Работата ми предполага седене пред компютъра по много часове дневно,
Коментари Харесай

5 страхотни канала в YouTube, с които да правите йога

Работата ми допуска седене пред компютъра по доста часове на ден, което се отразява много и на физическия ми тонус. Накратко, в случай че не си наложа да се движа, мога въобще да не стана от стола. А едно от нещата, които постоянно съм желала и съм чувствала, че са подобаващи за мен, е йогата. Времето, което мога да й отделя, е заран доста рано. С приливи и отливи се появявам на пътечката на доста начинаещо равнище, което обаче ми се отразява отлично на тонуса и настроението.

Тук на помощ ми пристигна YouTube, където се намират ужасно доста канали с безвъзмездни и всевъзможни стратегии. Сред тях има и такива за цялостни хора (като мен). Например при човек може да научи всякакви потребни неща, като това по какъв начин да си държи гърдите надалеч от лицето, за да не се задуши, до момента в който практикува йога, и други сходни характерни проблеми, с които някои дами се сблъскваме. Йога не е невъзможна за никого.

Ако сте решили да пробвате, значимо е да си извършите и лично изследване, тъй като всеки човек е друг. На мен да вземем за пример ми се отразява в това число тембърът на гласа на водещия, това може да ми работи положително, може да ме депресира, а може и напряко да ме нервира. Ето за какво, след много гледане, в действителност „ моят канал “ е Йога с Адриен, която е едно слънчево създание с съвсем 4 милиона клиента. Тя предлага всичко, което човек може да си показа! Разбира се, стартирам с нея, тъй като тя е моят човек, само че съм подбрала и няколко други, на които може да обърнете внимание, когато търсите вашия.

YOGA WITH ADRIENNE

В последните години Yoga With Adrienne напряко стана преобладаващ в YouTube. Aз започнах, когато някогашната актриса Адриен имаше към 1 милион почитатели, каналът й се разрасна неимоверно доста и сега се появява във всички търсения. Успоредно се усъвършенства доста и качеството на самите видеа. Въпреки тази навалица усещането е, че си с непосредствен другар, Адриен е доста земно момиче. Каналът й предлага ужасно доста стратегии, провокации, лагери и какво ли още не за всеки и за всичко. Ориентирането в плейлиста й към този момент не е чак толкоз елементарно нещо, тъй като е голям.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР