Работата е там, че през 1993 г. британското правителство освободи

...
Работата е там, че през 1993 г. британското правителство освободи
Коментари Харесай

Новият британски монарх няма да плаща данък върху наследството си

Работата е там, че през 1993 година английското държавно управление освободи суверена от данъчни заплащания при заместничество на частни активи от умрелия монарх, обяснявайки това с обстоятелството, че кралят или кралицата не работят и не търгуват, заради което не могат да усилват свето положение. Многомилионният налог, съгласно тогавашните управляващи, с годините изцяло ще разори кралското семейство и ще " раздроби " положението им на части.

Между другото, сегашният крал мъчно може да се назова безпаричен: след гибелта на Елизабет ІІ той получи забележително завещание от майка си, състоящо се от шотландския палат Балморал и двореца Сандрингам, многомилионни сбирки от творби на изкуството и пощенски марки, както и пакет акции в английски компании, оценени на 110 милиона паунда.

Основен путкт в негласното наследство на кралицата обаче стана херцогството Ланкастър. В продължение на доста години точно това беше главният персонален източник на приходи на монарха и му позволяваше да спести пари " за черни дни ". Според разнообразни източници,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР