Р ДНСК - София състави Констативен акт на кмета на

...
Р ДНСК - София състави Констативен акт на кмета на
Коментари Харесай

След като дете загина от токов удар: Светофарът пред болница Св. Иван Рилски е незаконен

Р ДНСК - София сформира Констативен акт на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова след завършила инспекция на градеж: „ Реконструкция и главен ремонт на светофарна уредба “. Обектът се намира на кръстовището на бул. „ Акад. Иван Гешов “ и ул. „ Урвич “ пред УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “. Това оповестиха от пресцентъра на РДНСК. Установено е, че градежът е осъществен без съществуването на строителни бумаги, съобщи Агенция.

Проверката удостоверява данните от полученото през месец юни писмо от арх. Здравко Здравков, основен проектант на Столична община. В него е посочено, че в отдел „ Архивно обслужване и цифров списък “ при НАГ - Столична община не са открити утвърдени планове и позволения за градеж за осъществени строителни действия и поправки в региона на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ на бул. „ Акад. Иван Гешов “ в сектора сред бул. „ България “ и ул. „ Св. Георги Софийски “ /в т. ч. ремонт на светофарна уредба/.

Изключение прави издадено позволение за градеж за обект: „ Преасфалтиране на бул. „ Акад. Иван Гешов “ до ул. „ Св. Георги Софийски “ и замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Григор Начевич “ до действителен тръбопровод “. Тогава РДНСК - София изиска от кмета на Столична община и дирекция „ Управление и разбор на трафика “ към Общината данни за осъществени от Столична община строителни и монтажни действия в интервала 2013 година - 2021 година на тротоар, велоалея, светофарна уредба и други на бул. „ Акад. Иван Гешов “ пред УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “.

Връченият на кмета на Столична община Констативен акт е съображение за започване на процедура по реда член 225, алинея 1 от Закона за устройство на територията, за унищожаване на противозаконен градеж.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Жeнa и мъж се връщат от покупки в магазина. Жената: - Стойчо, ти вземи бебето, а аз ще донеса вазата, щото като те знам как… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗаради неприятното време и мощния дъжд придвижването е затруднено и се образувало задръстванеПроектът „ Град като хората “ на Банка ДСК завърши по артистичен начинСпециално изявление с композитора Петър ДундаковИлон Мъск увери, че е разговарял с четиримата туристи и " всичко върви добре " Щурата компания се насочва към ново лятно приключениеКакво разкрива национално изследване на социологическата агенцияЗа потребността на България от акустична концертна зала – тази неделя след централната емисия вести на NOVAСпоред него капацитетът на тази технология е огроменКуинсланд стана петият австралийски щат, дал своя вот за узаконяване на асистираното самоубийствоАктрисата е взела участие дружно с Хауърд Кийл в мюзикъла " Седем невести за седем братя " и е танцувала с Фред Астер в " Кралска женитба " Някои от сътрудниците му в " Анатомията на Грей " получили посттравматичен стресГраждански организации се обърнаха с писмо до президента Румен Радев„ Див парадайс “ влиза в саундтрака на поредицата на NOVA, в която изпълнителят има основна роля Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР