Путин се появи по държавната телевизия и поднови ангажимента си

...
Путин се появи по държавната телевизия и поднови ангажимента си
Коментари Харесай

Путин каза, че специалната военна операция е неговият основен приоритет

Путин се появи по държавната телевизия и възобнови уговорката си за " специфична военна интервенция ", оповестиха съветските медии.

Тойсе появи по съветската държавна телевизия ден откакто ръководителят на " Вагнер " Пригожин се опита да реализира протест в Москва и заплаши да смъкна режима на Путин.

Изявлението му обаче е част от изявление, взето от кремълския сътрудник Павел Зарубин и записано на 21 юни.

Путин възобнови " уговорката си " към войната в Украйна, като назова по, неговите думи, " специфичната военна интервенция " собствен главен приоритет.

Пълното изявление на съветския президент следва да бъде излъчено по-късно денем.

Междувременно съветският външен министър Сергей Лавров дефинира изказванията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и на Владимир Зеленски за нуклеарната опасност, която се твърди, че идва от Русия, като " неконтролиран поток на съзнанието ", който не си коства да се разяснява, обявиха съветските държавни медии.

" Трудно ми е да разясня това, което американският президент споделя в последно време. Трудно е и за други наблюдаващи като цяло, които се чудят по какъв начин да поясняват всичко това ", уточни първият съветски посланик.

Лавров назова изказванията на Зеленски " още по-неконтролиран поток на съзнанието ".

" Нямам здравно обучение. Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен има здравна степен. Не мога да нося отговорност за психическото положение на хора, които неведнъж, всекидневно потвърждават своята некомпетентност ", разяснява Лавров.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР