Путин с голямо нетърпения чака Тръмп да се върне, защото

...
Путин с голямо нетърпения чака Тръмп да се върне, защото
Коментари Харесай

Анализатор: Путин чака с нетърпение завръщането на Тръмп

Путин с огромно нетърпения чака Тръмп да се върне, тъй като той всява разкол, обърква съдружниците и един геополитически съперник чака тъкмо това. Това разяснява журналистът, анализатор и академични учител Христофор Караджов от Съединени американски щати.
С наближаването на изборите през ноември нещата към този момент са радикално разнообразни отпреди единствено една година, отвърна той на въпрос по какъв начин Доналд Тръмп се радва на толкоз поддръжка измежду републиканците при непрекъснатите кавги и правосъдни каузи.
" Допреди година Тръмп изгеждаше приключен, Десантис водеше, в този момент той небрежно изчезна от конкуренцията. Стилът на популистка политика на Тръмп макар всичките му каузи с 92 престъпни обвинявания несъмнено има своите поддръжници ", добави проф. Караджов.
Директна, огромна борба сред Иран и Съединени американски щати не е доста евентуално, само че играчи като хутите, " Хизбула " и " Хамаз " могат да създадат нещо изненадващо, като са подкрепяни от Иран в това, макар че той публично ще отреча.
Разнообразни играчи имат доста механически благоприятни условия, с дроновете през днешния ден даже не се желае да си мощна и богата страна, с цел да атакуваш, разяснява Караджов вероятния отговор на американската офанзива против подкрепяните от Иран йеменски хути и бази в Сирия, която ескалира връзките сред Техеран и Вашингтон.
" Съединени американски щати са участници през посредните 25 години в спора в Близкия изток - президентите наследяват тези войни на цикли, от Рейгън през Буш Старши, Буш Младши, Клинтън и Обама. Сегашната офанзива беше предизвестена, президентът Байдън сподели, че ще има отговор поради починалите американски бойци ", разяснява още журналистът.
" Сред младите американци има от ден на ден хора на страната на палестинците в този спор, за първи път от години и измежду демократите има огромен сегмент, който симпатизира повече на нейната идея, в сравнение с израелската ", описа още Караджов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР