Путин обяви кандидатурата си. Настана моментът, който в Съединените щати

...
Путин обяви кандидатурата си. Настана моментът, който в Съединените щати
Коментари Харесай

Васил Василев: Путин обяви кандидатурата си за президент, сега ще видите какво значи намеса на САЩ в избори

Путин разгласи кандидатурата си. Настана моментът, който в Съединените щати чакаха, с цел да покажат на Русия какво значи да се месиш в непознати президентски избори. Това разяснява през днешния ден в pogled.info Васил Василев, публицист, бизнесмен, Доктор Хонорис идея на БАНИ
Председател на Общобългарския комитет “ Васил Левски “, сновател на Съюза на работодателите в България ( през днешния ден КРИБ ).


От през днешния ден американската машина за операции, клевети, неистини и клюки ще може да се пусне на цялостни обороти. Ако не успее да предотврати, тя би трябвало най-малко да опорочи преизбирането на съветския президент.

Всъщност, цялата гръмогласна интервенция към така наречен поддръжка на Путин за Тръмп напълно не беше да се раздаде правдивост или Хилари да може да оспорва провалянето си. Целта беше да се приготви почвата за подготвяната американска интервенция в идните съветски избори. Те ни се бъркаха, ще видят в този момент какво значи бъркане - това е лайтмотивът зад няколкомесечната оглушителна акция за съветско вмешателство в американския избор. Не инцидентно шумът стихна по този начин ненадейно, както и стартира. Изпълни си задачата, приготви публичното мнение и към този момент няма потребност от него.

Малцина знаят дали и в каква степен руснаците са се пробвали да повлияят на изборите в Съединени американски щати. Моето мнение е, че в случай че са могли, едва ли биха стояли с ръце в джобовете. Американците да не са света вода ненапита. Горбачов да не би да не беше техен човек? Не скача ли Клинтън на Червения площад, единствено с цел да притегли към Елцин още от гласовете на тези, които тогава имаха вяра в чистотата на руско-американската дружба?

Нравите обаче се менят с времената. Сега е друго. Между Русия при Путин и Русия при Елцин има голяма разлика. В оценките на руснаците - също. Американското момиче Ксения Собчак има шансове, сравними с тези на Кире Либерало у нас. Жириновски и Зюганов ще имат проценти, само че то ще е едвам създадат палитрата да наподобява многоцветна.

Победителят през март е предупреден. И в случай че ние не можем да кажем на американците да се бъркат или не и по какъв начин да го вършат, би трябвало да предупредим нашите да не се заиграват в непознати игри, а да гледат на президентските избори в Русия през призмата първо на националните ползи и да реагират в сходство с тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР