Пуснал през 2018 г., Hallow - който Уолбърг е съсобственик

...
Пуснал през 2018 г., Hallow - който Уолбърг е съсобственик
Коментари Харесай

Ще изпрати ли новото молитвено приложение Hallow богатството на Марк Уолбърг от 400 милиона долара в небесата? Вътре в чудодейната трансформация на актьора от расистки гангстер в новороден бизнесмен, който заряза събудилия Холивуд и сега се грижи за милио

Пуснал през 2018 година, Hallow - който Уолбърг е съсобственик - е едно от многото молитвени приложения, които наводниха пазара през последните години, като известността им скочи, когато поклонението трябваше да стане онлайн по време на пандемията.

Има безвъзмездна версия, само че абонаментите за цялостно наличие на Hallow – в това число хиляди аудио-напътствани молебствия, четения на Библията, музика и медитации, водени от водещи теолози и духовници – костват $9,99 на месец или $69,99 на година.

Разбира се, монетизирането на религията е огромен бизнес в Америка.

От 80-те години насам телеевангелизмът е видял безчет „ проповедници на разцвет “ стават неведнъж милионери от даренията на голямото си стадо. Смята се, че актуалният най-популярен мега-църковен просветител в Съединени американски щати, Джоел Остийн, има най-малко 50 милиона $.

Разбира се, християнс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР