Пуснаха под домашен арест един от обирджиите на банкомата в

...
Пуснаха под домашен арест един от обирджиите на банкомата в
Коментари Харесай

Домашен арест за един от обирджиите на банкомата в Сапарева баня

Пуснаха под домакински арест един от обирджиите на банкомата в град Сапарева баня. Това стана с решение на Окръжния съд в Кюстендил.

Мярката на К.М. беше променена от "задържане под стража " в по-лека - "домашен арест ", оповестиха от прокуратурата.К.М. е обвинен за това че към 03.20 ч. на 9 ноември 2017 година, в гр. Сапарева баня, от офис на банка ДСК ЕАД на ул. "Княз Борис I ", дружно с Кр. Й., Т. Б. и Г. Д. лишили сейф, съдържащ касета с парични средства в размер на 9 000 лв..

За осъществяване на кражбата била разрушена бариера, крепко направена за отбрана на парцел - взривяване на вратата на АТМ - устройство и потребление на леки коли марки "БМВ Х5 " и "Фолксваген Кадди ". К.М. е бил арестуван дружно с Кр. Й. на 22 януари 2018 година в Перник, като им е била наложена мярка за неотклонение "задържане под стража ".

На 27 април 2018 година, по отношение на постъпила от К.М. молба за изменение на мярка за неотклонение "задържане под стража ", взета по повдигнатото му обвиняване, се е провело правосъдно съвещание в Районен съд - Дупница. Тогава с определение на съда същата е била оставена без почитание.

В законоустановения период К. М. е обжалвал определението на Районния съд пред Окръжен съд - Кюстендил, който е изменил наложената му мярка за неотклонение от "задържане под стража " в "домашен арест ". Определението на съда не предстои на обжалване и митинг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР