Пускайте през лятото децата да играят навсякъде – нека да

...
Пускайте през лятото децата да играят навсякъде – нека да
Коментари Харесай

„Децата са огледало на родителите“. Съветите на Ванга за децата

„ Пускайте през лятото децата да играят на всички места – дано да се цапат, да тичат… Така ще се защитят от заболяванията през зимата. ”

„ Учете децата си от дребни на труд. Давате им неприятен образец, тъй като и вие към този момент не се трудите. Давате им всичко наготово, задоволявате всичките им стремежи и по този начин ги осакатявате, а след това „ признателните ” ви деца ви водят в старешки дом. ”

“Не оставяйте децата без течна храна ”.

„ Когато раждате деца, би трябвало да знаете, че вие към този момент не принадлежите на себе си, а на тези деца. Дарявате живот, за който сте виновни. ”

„ Нищо няма да излезе от твоя наследник – сподели Ванга на един министър. – Даваш му всичко наготово, без той да постави каквото и да е изпитание. Още от четиригодишен си му купил апартамент и колата му е подготвена. Колко доста грешиш с това образование. От тухлите на твоя наследник дувар не става и всичко ще отиде напразно. ”

„ Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на дамата, децата са огледало на мъжа и дамата “

„ Законът в нашата страна би трябвало да се промени. Как би трябвало да се промени? Когато съдят капризни и разхайтени деца, направили закононарушения, би трябвало да пращат в пандиза родителите им, а не децата. ”

„ Ще дойдат времена, единствено момите ще раждат, дамите – не! “

„ Всички деца са идентични “. Дали майката е бяла или черна, дали е кралица или просякиня, еднообразно се радват за всичко, което им е най-близко – децата. Треперят майките, когато децата им са на изпит, а всичко в живота е изпит, тестване. Към тези любещи дами причислявам и тези, които се снабдяват и отглеждат деца, въпреки и да не са ги родили. ”

„ И неродилата майка е майка. Ако не можеш да родиш, осинови дете. Изхрани го, изучи го, сватбата му вдигни и най-важното – гледай добър човек да го направиш. Това е най-важното “

„ Защо в последно време се раждат толкоз доста близнаци. Като че ли на групи, на групи идват тези деца. И това не е инцидентно. Това са души от „ небесното войнство ”, които всеобщо идват на земята, тъй като следва огромна духовна битка. Те са предвестници на новото време, което изисква нови хора.

Не ви ли прави усещане какъв брой са интелигентни в този момент децата още от рождение. От напълно дребни приказват за техника, за коли и самолети, за компютри и апарати, за какви ли не неща, спрямо предходните генерации просто се раждат гениални. Предстоят доста забавни събития, само че би трябвало да имаме самообладание да ги дочакаме. ”

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР