Пунктът за предаване на индивидуално взетите проби се намира на

...
Пунктът за предаване на индивидуално взетите проби се намира на
Коментари Харесай

Нова услуга на „Софийска вода“ за собственици и ползватели на бас...

Пунктът за предаване на самостоятелно взетите проби се намира на адрес: гр. София, бул. „ Цар Борис III ” № 159, бизнес център „ Интерпред “. Проби се одобряват всеки работен ден от 08:00 до 13:00 часа.

 

Качеството на водата в плувните басейни е регламентирано от Инструкция № 34 за хигиената на спортните обекти и екипировка и анализът се прави по всички условия на тази директива.

 

Услугата можете да заявите на електронен адрес [email protected], на безвъзмезден телефон 0800 121 21, както и в центровете за обслужване на клиенти.

 

Лабораторен изпитвателен комплекс към „ Софийска вода “ е високотехнологична лаборатория, която разполага с екип от опитни и високо квалифицирани експерти и предлага необятен набор от екологични разбори. Лабораторията на „ Софийска вода “ е акредитирана по БДС EN ISO/IEC 17025 и има документ Рег. № 50ЛИ/13.10.2022 година, публикуван от Българска работа за акредитация. Микробиологичната лаборатория за питейни води е конструирана и работи в сходство с Eurachem Guide, Second Edition 2013, Accreditation for Microbiological Laboratories. Специализираната лаборатория за сензорен разбор на води е конструирана в осъществяване на условията на ЕА 4/09 G.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР