Pulse Fitness and Spa е най-припознаваният бранд във фитнес индустрията

...
Pulse Fitness and Spa е най-припознаваният бранд във фитнес индустрията
Коментари Харесай

Пулс Фитнес и Спа, съвместно с РевТаг, създадоха най-мащабната инфлеунс маркетинг кампания в България

Pulse Fitness and Spa е най-припознаваният бранд във фитнес промишлеността в България. Броят на клиентите на начин на живот клуба стремглаво пораства, тагове от фитнеса се трансформират в запазена марка на огромна част от българските инфлуенсъри. Pulse се разграничава от другите фитнеси поради философията, която изповядва, точно, освен следването на международните трендове в промишлеността, а и самостоятелните стремежи и желания на клиентите си. Три следващи години марката е притежател на премията „ Фитнеси на годината “, което бетонира позицията на най-бързо разрастващата се и квалитетна фитнес компания в България. Десетте зали на Pulse Fitness and Spa, ситуирани в София, Пловдив, Банско и Свети Влас, дават опция за подготовка на фенове на спорта от съвсем цялата страна. Както е добре известно, вярното разформироване след натоварена подготовка е основен аспект от постигането на задачата - комплексите на Pulse Fitness and Spa оферират релаксиращи уреди и процедури. Фитнесите са оборудвани с новаторски уреди, до момента в който треньорите непрекъснато минават през голям брой образования за придобиване на спомагателна подготовка, по този метод Pulse Fitness and Spa се старае да поддържа допустимо най-виско равнище във всички аспекти.

Хилядите членове на клуба спомагат извънредно за популяризирането на марката в платформите за цифрово шерване. В интернет пространството Pulse е потвърдена марка, постоянно участва във фийдовете, освен на клиентите си, а и на техните другари и познати. През 2018 година Pulse Fitness and Spa се стиковаха с най-голямата инфлуенс маркетинг организация в България – RevTag и сътвориха грандиозна инфлуенс акция в обществените мрежи. Невижданата до момента, по мащаб, акция в България, съумя да събере 50 инфлуенсъри, ангажирайки едни от най-популярните лица в българския шоубизнес да се включат в здравословната спортна концепция.

 

Интерестното, в тази ситуация, е продължителността на акцията, типично относителната продължителност на инфлуенс акция е 3 месеца, също - броя на участници е без аналог в българския инфлуенс маркетинг, тъкмо в тези аспекти се разграничава начинанието на Pulse Fitness and Spa и RevTag. Ангажираността на инфлуенсърите, участващи в акцията е 12 месеца, което акцентира сериозността на начинанието. Колаборацията сред Pulse и RevTag се оказва изключително сполучлива, имайки поради личностите, заставащи зад двата марката, а таман – най-новият мега инфлуенсър Ивомила Петкова, артистът Алек Сандър, Мис „ Плеймейт “ 2015 Ася Капчикова, тийн идолът Балан (Ballan) и доста други влогъри, блогъри, актьори и известни лица в обществени  те мрежи.

Досега инфлуенс акция с подобен мащаб не бе правена у нас, изглежа тандемът Pulse и RevTag е ефективен. С огромен брой поустове и голям брой споделяния, на първо място акцията има за цел да разпространява здравословния метод на живот, физическата просвета и спорта. Бидейки основна таргет група - подрастващите и младите биват стимулирани да се занимават интензивно със спортна активност, подобрявайки качеството си на живот. Акцент на акцията е да се покаже какъв брой, освен положително физически, а и забавно и занимателно може да бъде спортното занятие в вярната среда. Ежедневно преследваме хубостта под всевъзможни форми, естествено е да желаеме да поддържаме здраво тялото си, което да влияе на здравето и психическото положение положително. Канализирането на събрания стрес в спортни занимания в профилирана конюнктура е най-хубавият метод със оправянето с напрежението.

Съучастник в триумфа на акцията е инфлуенс маркетинг организацията RevTag. Специалното отношение на екипа на компанията към своите клиенти е основно в реализирането на акции с подобен магнитут. Въпреки че са на пазара от относително скоро, от учредяваенето си насам, организацията работи методично и се трансформира в най-голямата инфлуенс маркетинг организация в страната с повече от 1500 инфлуенсъри под шапката си. Водещите фигури в компанията имат огромен опит в областта на маркетинга, връзките и бранд мениджмънта и спомагат за вярното осъществяване на концепциите на клиента. Желанието на от ден на ден огромни марки да се разграничат от останалите ги кара се доверяват на RevTag.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР