Публикувано е видео от камера за наблюдение, на което се

...
Публикувано е видео от камера за наблюдение, на което се
Коментари Харесай

Лутерите отново се разлудуваха. Беззаконието в Калифорния принуждава гражданите масово да бягат към републиканските цитадели

Публикувано е видео от камера за наблюдаване, на което се вижда по какъв начин навалица от т.нар лутери мародерстват в магазин на 7-Eleven.

В петък чиновници на шерифската работа в Сакраменто пуснаха видеозапис от камери за наблюдаване, показващ по какъв начин към 50 крадци нахлуват в магазин 7-Eleven в предградието на Сакраменто Рио Линда [По преброяването от 2010 година има население от 15 106 души.]. След това те избягаха, причинявайки вреди за хиляди долари, оставяйки голяма неразбория след себе си.

Офисът на шерифа на окръг Сакраменто моли за подпомагане на обществеността за намирането на обвинени, търсени за вандализъм и разграбване на магазин 7-Eleven.

Сигналът за случая е подаден на 8 октомври, неделя, към 23:30 часа. Видеозапис от камери за наблюдаване демонстрира десетки хора, които обискират магазин 7-Eleven в Рио Линда, Калифорния.

Това е фрапантен миг, когато навалица от до 50 души вандализира и ограби 7-Eleven пред очите на двама беззащитни чиновници - и те не са застрашени от нищо друго с изключение на леко наказване за това.

Тълпата отнесе електроника и хранителни артикули от смесения магазин, ситуиран покрай булевардите Elkhorn и Rio Linda.

Говорителят на шерифската работа Амар Ганди сподели, че магазинът е бил разграбен единствено за пет минути.

„ Нашите чиновници дойдоха тук към пет минути по-късно и всички бяха избягали, само че вредите бяха огромни “, сподели той.

- Имаше хора, които чупеха прозорци. Имаше хора, евентуално с оръжие, които действаха без безусловно никаква грижа към чиято и да е сигурност.

Ганди сподели, че причинителите евентуално ще избегнат сурово наказване, защото грабежът ще бъде систематизиран като ненасилствено закононарушение.

" В най-хубавия случай тези момчета евентуално ще получат санкции [Опитах се да схвана какъв тип санкции има поради в този случай. Глобите по фиш се появяват основно за нарушавания за нелегално шофиране. Но за дребни провинения или нарушавания, те също могат да получат санкция. Може да има място за арест, само че бързо ще ги освободят. Ето малко повече подробности] ", сподели той.

„ Може би няколко крадци ще отидат в пандиза за известно време за строшаване на витрините, само че за малко, тъй като, още веднъж, това към този момент е ненасилствено закононарушение. “

„ Попитайте двете момчета, които работеха вътре, до момента в който всичко това се случваше, какъв брой ненасилствено е било за тях. “

По време на злокобната акция в магазина са работили двама чиновници, само че никой от тях не е потърпевш.

Към понеделник вечерта (9 октомври) няма задържани.

Кадри от случая демонстрират части стъкла от витрините на магазина, покриващи земята, до момента в който това, което в миналото е било банкомат, е разрушено на части и изхвърлено през прозореца.

Крадците скачат по счупените стъкла, обискирайки един след различен магазина.

Някои обвинени носят маски, а други не.

„ Скрий лицето си, N**** “, споделя един мъж, който стартира да снима случая от другата страна на улицата.

Мъж в синя риза стои в средата на хаоса и приказва по мобилния си телефон.

„ Хей, брато, донеси ми парещ чипс “, споделят му от другата страна на линията.

След това крадците се промъкват зад касите и вземат всичко пред очите им, преди да избягат през прозорците.

След това индивидът, който записва, допира телефона по стъклото, насочва камерата към фризера и споделя: „ Купете сладолед! “

Престъплението е единствено едно от многото в обстановката на безвластие в Калифорния, като предходната седмица, когато тайфа, включваща и 14-годишно момиче, нахлу в магазин на Nike в Ървайн. Петима души откраднаха облекла на стойност 3000 $

Ужасните подиуми идват на фона на ширещата се престъпност в беззаконната демократична страна, в която жителите всеобщо бягат към републиканските замъци, налице са маса закрити магазини, празни офиси и безчет затворени предприятия.

Налице е скок на грабежите в целия щат, защото те не се смятат за тежки закононарушения и законите за парична гаранция са станали по-меки.

Тези, които са били задържани и упрекнати в закононарушение в Калифорния, не би трябвало да изпращат пари или да чакат да бъдат освободени под гаранция. Вместо това локалните съдилища вземат решение кой да остане в ареста и кой да бъде освободен.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР