Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №2 на седмицата: Какво може да си купи един пенсионер с 50-те лева от Бойко Борисов

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 11 000 ваши прочитания в Actualno.com.
 
След като Борисов изиска да чуе " ДОБРЕ Е! " от замаяните от наслада пенсионери, получили 50 лв. на месец в изключителното състояние, ние ще го създадем още по-добре. Ще предложим начин на живот решения на третата възраст, за които крупната сума може да бъде изхарчена. Започваме:
1) Половин PCR тест
С 50 лв. и подозрения за ковид даден пенсионер може и да не може да си направи PCR тест, само че нещата не са чак толкоз безнадеждни. Ако става дума за баби и дядовци, живеещи дружно, те могат да комбинират петдесетте лв. и да съберат общо за един PCR, с цел да тестват единствено единия и оттова да предположат за положението на втория. Така и по този начин парите са за изключителната обстановка, дано се похарчат изключително. Добре е. 
2) Свободно стартиране на погледа по етикети, които не са в промоция 
Изтренираният взор, който следи в супермаркета всички жълти и червени етикети, пропускайки останалите, най-накрая би могъл да работи с уголемен обхват. Всеки пенсионер ще получи шанса да прегледа артикули, които не са понижени, а не автоматизирано да ги филтрира. Добре е. 
3) Екскурзия до Монтана
Парите могат да се похарчат за най-хубавото - пътешестване. Кратка туроператорска информация демонстрира, че една еднодневна екскурзия до Монтана може да се уреди. Тя би присъединила разходка из центъра на града с поета закуска, а в случай че се вземе малко сирене в пластмасова кутия може да се спести обяда и човек да си прекара радостно. Добре е. 
4) Един квадратен сантиметър от айфон 
Не за самия пенсионер - той към този момент има " телефон с огромни копчета ", само че въпреки всичко би могъл да реши да зарадва наследството с такава покупка. Би могъл да внесе първа вноска за айфон и в случай че в продължение на 24 месеца настойчиво внася петдесетте лв., които в действителност няма да се раздават още цели 24 месеца, ще обезпечи на потомството най-желаното. Добре е. 
5) Гласуване за ГЕРБ
Дали пък е толкоз инцидентно съвпадението, че таман 50 лв. е сумата, с която всекидневно се купуват гласове? Дали пък не става дума за обичаната демографска калкулация, в която въпреки и обществено ликвидираната трета възраст въпреки всичко остава най-големият електорат и оттова най-апетитния за завземане с дребни подаяния? Би било добре. 
6) Купуване на акции на фондовата борса
Въпросните 50 лв. може да провокират мощни капиталови настроения в пенсионерската общественост. Те могат да ги влагат на фондовата борса. Ако пенсионерите решат да изчакат няколко години, защото това е най-големият им капитал - дълголетието, биха могли да трансфорат 50-те лв. в 70, стига да са с ненаситен финансов вкус и едва схващане на инфлацията.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР