Публикации от няколко дни сочат, че низвергнатият от Борисов Цветан

...
Публикации от няколко дни сочат, че низвергнатият от Борисов Цветан
Коментари Харесай

Бареков изригна за сделката ЧЕЗ: Цветан Цветанов е скритият купувач на ЧЕЗ, ще рекетира Борисов


Публикации от няколко дни сочат, че низвергнатият от Борисов Цветан Цветанов се завръща в играта на бяло магаре като прикрит в сянка покупател на #ЧЕЗ. Оставяме настрани бъдещите проблеми персонално за Борисов. Ако Цветанов реши да осъществя упоритостите си за политически реваншизъм, електроразпрделителният монополист му е съвършен трамплин. Това съобщи безцензурният политик Николай Бареков, представен от пресцентъра на партията си, която през днешния ден се назовава "Презареди България ".

"Досега Цветанов имаше 1 милион служители/крепостни от администрацията по общини, държавни ведомства и локални феодали. Те гласоподаваха почтително и под строй за "неговата партия ". (Партията е на Цветанов, споделяше шефа му доскоро). Сега Цв. Цв. ще си има 2,2 милиона заложници/пленици/крепостни непредпазливо - клиенти на #ЧЕЗ, в т ч жителите на столицата и държавните институции до една, Министерство на вътрешните работи, министерство на защитата и така нататък Не ми се мисли, в случай че реши в пъкления си мозък да повтаря сюжета от 2013 с високите зимни сметки на тока или сюжета от 80-те години на предишния век с режима на тока 2:2 или 3:1! ", разяснява някогашният тв водещ.

Според Бареков такива сюжети към този момент били в ход.

"И въпреки всичко: Откъде са парите? Това за непознатите банки звучи като зле скрито пране на пари. Класическо освен това. Връзките на Цветанов с купувачите от Еврохолд са ясни като бял ден. Покрай убийството на търновския предприемач Петър Христов лъснаха всички бизнес схеми на Цветанов от неговия бастион под Царевец. Убеден съм, че през офшорки и банкови сметки в чужбина Цветанов е натрупал задоволително финансови запаси и кеш. За него работеха половината кметове на ГЕРБ и всички локални феодали от вида на Живко Суджука от Добрич.... ", споделя още той.

Според него някогашният втори имал насъбран запас освен за "един ЧЕЗ, ами и за едно ново #КТБ ". Бареков стартира и теза, че Цветанов се поддържат от медиите на Прокопиев и другите олигарси около кръга Капитал и КТБ.

"Там всичко е в кеш и коства пари. А и множеството подсъдими и запорирани имат единствено една цел - да клатят страната до финален разпад, накъдето се е засилила. Капанът за Борисов е на път да щракне и да си чуе изискванията на бъдещия рекет ", безапелационен е той.

Според него сега над 2 милиона "мишлета " плащали голословно високи сметки за ток, а системата на ЧЕЗ и в този момент серпантина "планово " тока след среднощ и унищожавала електроуредите на хората.

"Прокуратурата, може да вдигне прибързано завесата на пошлия театър и да покаже злокобните артисти без маска и без грим. Тя има ли интерес към скритите офшорки на Цветанов? Интересува ли се от пране на пари и търговия с въздействие в колосални размери? Прокуратурата счита ли, че националната сигурност е застрашена, когато с мръсни пари политик си купува енергиен монополист за да преследва политически и мафиотски схеми за рекет над Народното събрание, държавното управление и преодоляването на страната? ", декларира още Бареков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР