ПТП с автобус в София предизвика сериозна дискусия кой шофьор

...
ПТП с автобус в София предизвика сериозна дискусия кой шофьор
Коментари Харесай

Шофьор на автобус удари джип, водачът го настигна - качи се в рейса ВИДЕО

ПТП с рейс в София провокира сериозна полемика кой водач е отговорен за случая. От оповестените фрагменти се вижда по какъв начин създателят им се движи по бул., понижа скоростта преди да завие надясно, само че от дясната му страна излиза кола, а по-късно е задминат от рейс отляво, при което е зажулен. Според създателя на поста той е бил засечен от автобуса. Впоследствие той е настигнал водача на рейса, само че единствено с цел да получи надменно отношение. Такова последвало и от чиновници на реда.   Вижте целия роман на Иван Георгиев: Карам на бул. България и потеглям да се качвам на Околовръстното и един рейс ме засече отляво, в резултат на което се стигна до ПТП. Автобусът продължи без да спре, на последваща му спирка се качвам вътре и споделям на лидера за настъпилото ПТП, а той затвори вратата и вика къде съм те блъснал, и се изсмя. След това потегля, аз му споделям отвори вратата да си отида при колата той качил си се, ще се возиш. Натиснах си копчето и слязох от рейса, като до момента в който слизах, той натисна назад копчето за предната врата, в същия миг рейса потегля и аз половина отвън половината в рейса, затиснат от вратата. Докато това всичко се случва приказвам с 112.

112 ми споделят да се върна на мястото на ПТП-то и да изчакам там екип на кат (автобуса се появи един час откакто аз отидох на мястото с кола от ЦГМ зад него). 2 часа и 30 минути по-късно идва екип на кат (приятели на автобусния водач - по- надолу ще стане ясно защо). Първата им имитация е няма вреда (след като са огледали колата). След това като им демонстрирам щетaта, това била остаряла вреда (двете събития са най-много 5 минути откакто слизат от колата). След това се стартира да ме плашат, че в случай че неистина се води застрахователна машинация и че ще ме осъдят (ще ви спестя по какъв начин единия не стопира да ми вика за щяло и нещяло а другия седи и си мълчи отстрани).

След това им споделям че имам видеорегистратор и че имам запис на ПТП-то и се почва, айде пишете протоколи и да не се занимаваме с нелепости, на което аз се съгласявам. Като те след това отиват и си приказват с водача и споделят айде да забележим записа.

Гледат записа и първата имитация на единия е айде пишете протоколи и да си вървим живи и здрави всички (в момента в който видяха записа и двамата служители на реда станаха доста по-сериозни и очевидно притеснени). Като аз отхвърлям да пишем протоколи и желая те да създадат полицейски протокол.

След като написаха протокола и ме караха да подписвам без да прочета написаното, и единия служител на реда отхвърли неведнъж да ми прочете протокола, който е написал (беше нечетливо написан). Казах му,  че нищо няма да подпиша без да ми прочете протокола и той почна да мисли кво е написал, най-после след доста разправии го прочете. Като в протокола не пишеше по какъв начин рейса и избягал от ПТП-то, накарах ги да го напишат и подписах. След като ги накарах да пишат протоколи, отношението и на двамата стана осезаемо по неприятно към мен, до момента в който водача на рейса си седеше и си говореше с тях от самото начало.

За хората, които споделят че изкривявам в ляво, колата от дясно на мен продължи придвижване и трябваше или да се ударя с нея или с рейса. Гледайте по деликатно записа. Почти прекъсването преди злополуката с рейса е с цел да се избегне ПТП-то. Но колата от дясно на мен ще се удари в мен и за наложи да потегли. В мненията под поста породи спор кой е отговорен от тримата водачи. Според едни несъмнено това е създателят на поста, който е принудил с маневрата си да бъде изпреварен от водача на автобуса.
Други считат, че точно лидерът на рейса е с най-голяма виновност. Не липсват такива, които считат държанието на униформените за несвоевременно.     
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР