PSY- кошмарът на музикалните естети Непонятно защо музикалното безчинство от

...
PSY- кошмарът на музикалните естети Непонятно защо музикалното безчинство от
Коментари Харесай

Те са истински кошмар

PSY- кошмарът на музикалните естети

 гангнам стайл

Непонятно за какво музикалното безредие от Южна Корея, наречено „ Гангнам стайл “ се трансформира във общочовешки шлагер измежду дребни и огромни. Съдейки по триумфа на клипа, в който изпълнителят PSY (Сай) танцува като тюлен с детски паралич, изводът е, че на мода са частите с детска хореография.

В умозаключение,може да кажем, че южнокорейският поп е цялостна шитня, а единственото успокоително в цялата работа е, че макар вокалната провокация, и този път съседите им от Северна Корея откриха воля да не пуснат атомната бомба и да приключат всичко.

Буги Барабата – кошмарът на козметиците

Интересно кое ли ще отнеме повече време – да се мери с педи обиколката на Земята или да се направи цялостна епилация на Буги Барабата? Старият блусар е с толкоз щедро окосмение, че в случай че го срещнеш на улицата в снежна стихия, сигурно ще го объркаш с Йети.

Иван Бандаловски – кошмарът на застрахователите

Снимка: gong.bg

Играчът на ЦСКА и националния тим умерено може да кандидатства в Гинес като „ Футболистът, който за минимум време най-често е ставал жертва на пиромани “.  Звучи комплицирано за формулиране, само че върхът си е връх. През 2011 година за по-малко от месец джипът на Бандата бе запален на два пъти – първият път бе след едно издание на дербито Левски-ЦСКА, за което той упрекна „ сините “ почитатели, които са си отмъщавали. Вторият палеж бе двайсетина дни по-късно, още веднъж пред жилищната му кооперация в квартал „ Хаджи Димитър “.

Тити Папазов – кошмарът на логопедите

Тити  е доста повече от редови треньор по баскетбол. Той е същински хибрид сред хард почитател на турски сериали и рапъра Бъста Раймс – плаче постоянно и приказва като картечница. Всеки, който е гледал негово изявление, знае че скоростта на излияние на Тити е съизмерима с тази на токийски влак-стрела.

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР