ПСЖ детронира европейския клубен шампион Байерн и си върна частично

...
ПСЖ детронира европейския клубен шампион Байерн и си върна частично
Коментари Харесай

ПСЖ детронира Байерн, Челси се справи с Порто ВИДЕО

ПСЖ детронира европейския клубен първенец Байерн и си върна отчасти за изгубения край през предишния сезон. Германците завоюваха реванша в Париж с 1:0, само че домакините не престават напред поради повече маркирани голове на непознат терен, тъй като преди седмица бяха триумфирали в Мюнхен с 3:2. Ерик Максим Чупо-Мотинг осъществя единственото попадение в 40-ата минута. На полуфиналите ПСЖ ще спори с Борусия (Дортмунд) или Манчестър Сити (1:2 в първия мач).



Челси доближи до полуфиналите в Шампионската лига, откакто в профил Порто с общ резултат 2:1. Лондончани изгубиха реванша с 0:1, само че триумфът с 2:0 в първия мач се оказа задоволителен. И двете срещи се изиграха на стадион " Рамон Санчес Писхуан " в Севиля, като повода за това са ограниченията против разпространяването на COVID-19.

Воденият от Томас Тухел отбор контролираше мача от началото до края, като се пропука едвам в четвъртата минута на добавеното време, когато Мехди Тареми се разписа за " драконите " с атрактивно осъществяване на странична ножица от границата на наказателното поле.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР