Психолозите често използват подобни безлични снимки, за да помогнат на

...
Психолозите често използват подобни безлични снимки, за да помогнат на
Коментари Харесай

Изберете двойка и разберете от какъв вид връзка се нуждаете

Психолозите постоянно употребяват сходни безлични фотоси, с цел да оказват помощ на човек да разбере себе си. Изберете танцуващата двойка, която ви харесва най-вече, и разберете от каква връзка се нуждаете.

1

Имате потребност от романтична, красива, ярка връзка. Искате вашият сътрудник да флиртува с вас, да ви подарява цветя, да ви обгрижва и да ви прави похвали, да се чувствате като същинска жена – закачливо, сладко, нежно, игриво.

2

Имате потребност от конфронтация във вашата връзка, един тип опълчване. Трябва да контролирате, да побеждавате и да завладявате. Нуждаете се от най-очарователната борба, в която победеният щастливо се предава на милостта на победителя. Имате потребност от сътрудник, който не е по-слаб от вас.

3

Имате потребност от подкрепа и грижа. Искате да бъдете като парниковите цветя, за които внимателно се грижат. Имате потребност от мощно рамо на човек, който ще ви поддържа и реши проблемите ви. Вие сте като недодялан елмаз, който ще стане хубав след умело обработване.

4

Нуждаете се от класическа, зряла и мощна връзка, в която хората се схващат съвършено, грижат се и се доверяват един на различен. Търсите взаимоотношения, в които има почитание, взаимно грижовно отношение и доверие в бъдещето.

5

Имате потребност от връзка, в която ролята на водача се поема от дамата, а мъжът й разрешава да го направи. Вие сте деен и динамичен човек. Харесва ви ролята на стопанка и ролята на кралица, а на вашия сътрудник сякаш му харесват властните дами.

Вижте още: Кое от тези деца е момиче? Забавен и доста прецизен тест!

6

Вие въобще не се нуждаете от връзка. Чувствате се задоволително хармонично със себе си. Обичате да сте свободни, да ходите там, където желаете и с който желаете, да вършиме, каквото желаете, да носите, каквото си желаете и да бъдете себе си. Абсолютно не искате да сте в двойка и да действате по отношение на мнението на колегата си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР