Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Този психологически тест ще разкрие тайните на личността ви

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един елементарен тест, който ще разкрие тайните на личността ви.

В днешно време хората имат все по-голяма потребност да опознават себе си, предават от dama.bg. Някои залагат на психотерапията, други търсят метод да доближат до дълбините на душата си посредством медитация или разнообразни източни учения, трети обичат да вършат психически проби, които по един или различен метод разкриват парченце от тях – съзнавана или несъзнавана. Днес екипът на Dama.bg ви предлага да извършите един тест, който евентуално ще ви изненада, освен с точността си, само че и с метода, по който е поднесен. Просто подгответе лист и химикал и отговорете на 10-те въпроса заложени по-долу, без да се замисляте. Едва по-късно сверете отговорите си с ключа даден след тях и не се тормозете да споделите наблюденията си с нас.

1. Отивате в гората. Кой върви до вас?
2. По време на вашето вървене през гората попадате на животно. Какъв тип животно е това?
3. Какъв тип взаимоотношение поражда сред вас и животното?
4. Навлизате надълбоко в гората. След известно време попадате навън и пред вас се появява къщата на фантазиите ви. Опишете нейния размер.
5. Вашата къща е навън или към нея има ограда?
6. Влизате в къщата, в трапезарията и там виждате маса за хранене. Опишете какво виждате на нея и към нея.

7. Излизате от къщата през задния вход. В тревата забелязвате паница. От какъв материал е направена тази паница (стъклена, хартиена, глинена …)
8. Какво вършиме с чинията?
9. Отивате до края на парцела и там забелязвате, че сте на ръба на място с вода. За какъв тип вода става дума?
10. Как ще преминете през водата?

Става дума за функционален психически тест. Доказано е, че вашите отговори имат огромна връзка с полезностите и идеалите, които притежавате в живота. Можете да приложите този тест на своите другари – по този начин ще научите повече едни за други, а и ще се забавлявате ужасно доста!

1. Личността, с която отивате, е най-важният човек в живота ви.
2. Размерът на животното съставлява усещането за размера на вашите проблеми.
3. Начинът, по който направихте взаимоотношението с животното, съставлява метода, по който се справяте с проблеми (пасивно, нападателно, изобретателно …).
4. Големината на къщата на фантазиите съставлява размера на упоритостите за решение на проблемите.
5. Къща без ограда демонстрира отворена персона. Хората са добре пристигнали когато и да е. Наличието на оградата демонстрира затворена персона.

6. Ако отговорът не включва храна, хора или цветя, тогава по принцип сте нещастни.
7. Издръжливостта на материала, от който е направена чинията, съставлява издръжливостта на вашата връзка с личността на въпрос номер 1.
8. Вашето отношение към чинията съставлява отношението към личността от въпрос номер 1.
9. Размерът на региона с вода съставлява размера на половите стремежи.
10. Колко ще се намокрите при прекосяването на водата демонстрира относителната значителност на половия ви живот.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР