Психичо болен пациент, който водел на каишка питбул изплаши лекари

...
Психичо болен пациент, който водел на каишка питбул изплаши лекари
Коментари Харесай

Психично болен нападна лекарка и медицинска сестра в Пловдивската психиатрия

Психичо болен пациент, който водел на каишка питбул изплаши лекари и пациенти в Центъра за психологично здраве в Пловдив. В момента полицията го търси.

Инцидентът беше много рисков, призна пред Българска национална телевизия началникът на приемно-диагностичния блок лекар Теодора Арабаджиева, която е съумяла да изведе мъжа отвън постройката.

Инцидентът се случил през вчерашния ден. Агресивният юноша влезнал в Психодиспансера с питбул, който държал на каишка. „ Поведението му беше рисково и рисково за близките. Момчето беше под влияние на психотични преживявания. Търсеше човек, който ние не познаваме. Влезе във всички кабинети “, описа за Дарик началникът на приемно-диагностичния блок и лекар в Центъра за психологично здраве Теодора Арабаджиева, която е една от нападнатите.

Подобни произшествия се случват рядко, макар че от началото на годината през диагностично консултативния блок на Центъра за психологично здраве в Пловдив са минали над 34 000 пациенти.

Обикновено множеството от тях демонстрират вербална експанзия, само че има и случаи на физическа.

Лекарите поучават, в случай че станете очевидец на подобен тип експанзия, да реагирате умерено, да не показвате, че се страхувате от индивида и да внимавате да не ви нарани.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР