Психически тормоз и йезуитски закани за живота си е получавала

...
Психически тормоз и йезуитски закани за живота си е получавала
Коментари Харесай

Йезуитски закани за живота си получавала откритата в багажник Кристина

Психически тормоз и йезуитски закани за живота си е получавала откритата в багажник на кола 32-годишна жена. Заканите не са директни и няма следи от тях. Нямало е физическо принуждение. Жената е потърсила помощ от неправителствена организация за жертви на принуждение и психологът е оценил риска за живота ѝ като доста висок.

„ Когато няма физическо принуждение, жертвите мъчно рапортуват на институциите, тъй като считат, че никой няма да им повярва. Не можем да сигнализираме полицията и прокуратурата вместо самата жертва ”. Това съобщи в инттервю Надежда Стойчева – психотерапевт и шеф на фондация „ Анимус ”, която работи с жертви на принуждение.

„ В случаите на гонене, на възприятие за благосъстоятелност към дамата и предпочитание до гибел тя да е негова, въобще не е ликвидиране при афект. Човекът по този начин разсъждава - тази жена му принадлежи и в случай че тя желае да си тръгне, моментът на разлъка е извънредно рисков ”, сподели психологът.

Жената е идвала три пъти в неправителствената организация. Тя е споделила, че е доста уплашена, споделила е заканите към нея, към фамилията ѝ. Психологът е оценил като доста висок риска за живота ѝ. Тя е взела решение, готвила е проект за избавление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР