Провокативно, наситено с женственост послание изненада ценители на откриването на

...
Провокативно, наситено с женственост послание изненада ценители на откриването на
Коментари Харесай

ALINA представи своите 11 жени в галерия „Сезони“

Провокативно, наситено с женственост обръщение изненада ценители на откриването на първата независима галерия на младата художничка ALINA в столичната изложба „ Сезони “.

 

Усет към детайла, разноцветност от цветове, смели линии и предпочитание за изпробване впечатлиха колекционери и фенове на притегателната мощ на женското тяло, показано от ALINA в разнообразни положения в изложбата „ Естетика “.

 

Талантлив създател, ALINA показва 11 женски тела без задръжки, наблягайки на мощната мощ на нежната женственост, която може да бъде съзидателна или помитаща всичко по пътя си. Изящни или нападателни, дамите на ALINA са с мощен избухлив заряд, който притегли вниманието на столични колекционери.

 

ALINA, която е най-младият член на Съюза на българските създатели, даде обещание скоро да зарадва ценителите с нова галерия.

 

„ В картините си ALINA несъмнено търси нови пътища и хубавото е, че ги намира. Тя напипва пътеката към един нов род “, сподели Ирина Александрова, ръководител на Съюза на българските създатели.

 

С музикални поздрави на сцената излязоха пианистът Петър Вангелов, китаристът Георги Богданов и певиците Александра Ивойлова и Теменужка Тюфекчиева.

 

Представители на креативен съюзи, художници и предприемачи се любуваха на страхотните творби на изкуството, основани от младия гений.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР