Проверяван от патрулиращи пътни полицаи гражданин се оплака, че е

...
Проверяван от патрулиращи пътни полицаи гражданин се оплака, че е
Коментари Харесай

Полицай към гражданин: Слагам Ви прангите и порното започва!

Проверяван от патрулиращи пътни служители на реда жител се оплака, че е бил заплашван от чиновници на реда.

Според описанието, действието във видеото се развива в Тутракан, на 23.10.2019 година, заяви gospodari.com.

Проверяваният поради непозволено прекъсване на тротоара е присъединил телефона си да записва целия диалог сред него и униформените, който на два пъти придобива много краен темперамент. Единият от служителите на реда със относително спокоен звук изяснява на нарушителя, че в случай че не спомага, ще бъде закопчан с "пранги " и заведен "долу " (вероятно полицейското управление), където щяло "да стартира порно в цялостния му сюжет ". След тази имитация стартира подробна инспекция на автомобила на записващия видеото.

Малко по-късно двамата служители на реда привикват индивида до служебния им автомобил. Там той ги предизвика още един път, като споделя, че не е схванал репликата с "порното ". Полицаят още веднъж повтаря, че щяло да има "много порно " и да бъде "много цветущо ".

В един миг полицейският чиновник се усеща, че индивидът го снима и желае да му ревизира телефона, само че той отхвърля. В този миг записът свършва.

Призоваваме Министерство на Вътрешните Работи да обърне внимание на клипчето, да разпознае своите чиновници и да им изиска пояснение какво тъкмо порно оферират в полицейския сектор в Тутракан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР