Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и

...
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и
Коментари Харесай

Проверките на каравани и кемпери по морето продължават

Проверките за нелегално ситуирани каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април комисията още веднъж ще ревизира държавните парцели в залив Вромос.

Органите на реда ще наблюдават за съблюдаване на периоди на към този момент издадените наставления за непринудено унищожаване от притежателите, както и за новодошли къмпингуващи. 

Подготвят се и първите производства за наложително унищожаване на колесните транспортни средства, заради нелегално заета държавна територия. До момента са открити и голям брой други нарушавания – обграждане на горски територии, замърсяване с дребни и едрогабаритни боклуци, нарушение на противопожарните правила в пожароопасен сезон, рандеман на морски пясък, създаване на противозаконни сондажи, разполагане на палатка в дере и други, оповестява Bulgaria ON AIR. 

На работна среща в Областна администрация Бургас междуведомствената комисия разиска и инспекцията на така наречен къмпинг " Тополи " в залива Вромос. В Община Созопол, Регионална инспекция за опазване на околната среда и ОД Земеделие са формирани преписки по отношение на неговата активност, а към тяхната инспекция ще се включат Икономическа полиция и Национална агенция за приходите. 

Следващата седмица проверяващите се местят на Рибарското населено място Ченгене скеле, където от сигнали на жители бяха показани фотоси за голям брой ситуирани каравани, кемпери, фургони, моторни лодки и други

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР