Проверка за бонове от масовата приватизация ще може да се

...
Проверка за бонове от масовата приватизация ще може да се
Коментари Харесай

Проверка за бонове от масовата приватизация ще може да се прави безплатно по интернет

Проверка за бонове от всеобщата приватизация ще може да се прави гратис по интернет. Това ще става с персоналния идентификационен код, издаван от Националната организация за приходите, заяви Боряна Георгиева от данъчните. 
От началото на февруари ще може гратис да се вършат картови заплащания по интернет и в офис на Национална агенция за приходите за погасяването на отговорности към хазната.С новата услуга - картови заплащания към сметките на приходната организация ще се преодолеят няколко неудобства, посочи представителят на данъчните Росен Бъчваров .Плащането е изцяло гратис, няма никакви такси и второ, плащането  лишава не 24 или 48 часа, а лишава 30 секунди.По този метод ще отпадне и казусът с натрупването на лихвите. От тази година всички данъчни облекчения ще могат да се употребяват единствено, в случай че няма безусловно никакви забавени заплащания към  хазната, добави Боряна Георгиева от данъчните.Затова съветваме нашите клиенти преди да подадат декларацията си да създадат наложително информация в Национална агенция за приходите, дали имат неплатени отговорности.
До края на януари можем да използваме пет % от налога за довнасяне, само че би трябвало да заявяваме отговорностите си онлайн и да ги платим до края на януари. Иначе заявления и заплащания могат да се вършат до края на април.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР