Проверка на техническите параметри за пътна безопасност на кръстовището, където

...
Проверка на техническите параметри за пътна безопасност на кръстовището, където
Коментари Харесай

Проверяват кръстовището, където загина Милен Цветков

Проверка на техническите параметри за пътна сигурност на кръстовището, където при злополука почина журналистът Милен Цветков, направиха от организацията Европейски център за транспортни политики.

Целта е да се откри дали кръстовището дава отговор на условията по план.

" Проверката е за възможна липса на пътни знаци или проблеми с маркировката. Замервания с GPS система ще покажат, дали габаритите на улиците и булевардите дават отговор на плана за създаване на кръстовището, изясни инж. Димитър Кирилов:

" Това, което вършим е геодезическо снимане на съществуващото състояние, за да възстановим съществуващата организация на придвижването, която е приложена, като ще я съпоставим с това, което е по план, с цел да проучваме, дали има пропуски и недостиг. Ако има пропуски ще съставим отчет и ще уведоми общината ".

Резултатите от инспекцията ще бъдат подготвени до седмица, разгласи Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики:

" Това няма никакво отношение, държа да подчертая дебело, към следствието, което се води от способените органи. Това, което вършим по-скоро е да забележим, дали можем да предложим някакви спомагателни ограничения за пътна сигурност. Ние имаме наблюдаване, че тук стават ПТП-та и би трябвало да се търси причина и опция, те да бъдат предотвратени ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР