Провеждането на Уимбълдън зависи изцяло от това как ще се

...
Провеждането на Уимбълдън зависи изцяло от това как ще се
Коментари Харесай

И Уимбълдън може да бъде преместен

Провеждането на Уимбълдън зависи напълно от това по какъв начин ще се развие пандемията от ковид. От уредниците на конкуренцията не може да подсигуряват, че шампионатът на „ свещената трева “ сигурно ще се играе, стана ясно от последното им известие.

„ След рекомендацията на управляващите да се работи от у дома, за който е допустимо, затворихме музея и магазините на Уимбълдън. Външните уреди на All England Club и на голф клуба остават отворени за членове. Към този миг планираме шампионатите на трева и The Championships да се състоят. Постарали сме се оптимално доста от служащите ни да си правят работата от домовете “, гласи формалното известие.

То идва, откакто Ролан Гарос може да се организира от 20 септември до 4 октомври тази година, оповестиха публично уредниците на конкуренцията.

В историята си конкуренцията е била отменяна 10 пъти – става дума за интервали към Първата и Втората международна война. За съпоставяне, Ролан Гарос до момента шест пъти е бил отлаган.

Wimbledon chiefs planning for tournament to go ahead this summer despite coronavirus fears | @CrossyDailyStarhttps://t.co/lUCp54w5td pic.twitter.com/ZmRv7Pa3bD
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) March 18, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР