Проведохме първото заседание на Изпълнителното бюро на БСП и обсъдихме

...
Проведохме първото заседание на Изпълнителното бюро на БСП и обсъдихме
Коментари Харесай

Нинова: Правителството излъга, неограничен брой бежанци ще бъдат приети в България

Проведохме първото съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и обсъдихме присъединението на България към Шенгенското пространство. Позицията на Българска социалистическа партия, която постоянно е била поредна, кардинална, самостоятелна е, че България е изпълнила изискванията за пълноценно присъединение към Шенген, ние сме пълновръстен член на Европейски Съюз, не трябва да се гледа на нас като втора употреба хора и би трябвало да бъдем пълновръстен член на Шенгенското пространство.


Това, което направиха ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи оценяваме като оттегляне, като изменничество на националния интерес и като неуспех.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Нинова разгласи, че държавното управление се е съгласило неотложно назад да приемане всички претенденти за леговище, за които България и Румъния носят отговорност. „ В период от 3 дни България би трябвало да даде отговор, а в период от 1 месец неотложно да ги одобри. Става въпрос за безграничен брой и нашите ръководещи са се съгласили “, сподели тя.

Лидерът на левицата е безапелационна, че държавното управление е излъгало българския народ и безграничен брой бежанци ще бъдат признати назад в страната.

„ Сглобката нарушава с изключение на правилото на правовата страната, с изключение на правилата на парламентарната република и правилата за отбрана на националния интерес и сигурност “, безапелационна е Нинова.

Тя означи и че предстоят с изключение на европейски и национални избори в няколко страни в Европейски Съюз и „ никой не знае по какъв начин ще се подходи към това определение безграничен брой “. „ Самият факт, че нашите са клекнали на безграничен брой бежанци, към този момент приказва за симптом на уязвимост “, добави водачът на Българска социалистическа партия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР