Проведохме обичайната годишна среща на всички акционери, която е най-висшия

...
Проведохме обичайната годишна среща на всички акционери, която е най-висшия
Коментари Харесай

Шеф в Левски: Изрядни сме с плащанията, но старите дългове стоят

" Проведохме нормалната годишна среща на всички акционери, която е най-висшия конгрес. Беше искрено съвещание, както прочее всички през последните три години. “

Това сподели членът на Надзорния съвет Петър Ганев след края на Общото заседание на акционерите в Левски. Както към този момент съобщихме, то докара до една смяна в управлението на клуба.

„ Новината е, че Надзорния съвет има нов член - Тони Краус, който отдавна е в ложата на " Георги Аспарухов ", има и диамантена карта. Затова и огромна част от гласуващите го познава. Бяха разисквани проблемите вътре в клуба, които бяха почтено посочени. Важно е в този момент какви дейности ще предприемем. Въпросът е дали може да излезем от тази обстановка в този състав или с нови хора.  Беше маркирана тематиката с задълженията към Божков, само че не е беше обсъждана. Темата със промяната на собствеността остава отворена - има интерес, само че сега няма нищо съответно “, уточни той.

„ В момента клубът е безупречен с заплащанията, само че старите задължения си стоят. Благодарение на акцията " Левски е безконечен " клубът получи 6-7 млн., които са извънредно значими. За страдание няма явен проект по какъв начин да покрием старите отговорности. Така че клубът ще продължава да комуникира с последователите и да разчита на приходите  от магазина, стадиона и спонсора. Днес съвсем не сме коментирали резултатите на тима, нито проблемите с левия или десния бек. Акцентът беше бъдещето  на клуба. Стана дума и за лагера през зимата, подсигурен от спонсора. Беше регистрирано, че Левски не е преди всичко по рекламни доходи - значи вършим нещо неверно. Не сме преди всичко и от доходи от Европа, само че въпреки всичко имаше приходи в клуба за разлика от предишните години ", добави Ганев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР