Проведох разговор с главния секретар на МВР. Текат следствени действия.

...
Проведох разговор с главния секретар на МВР. Текат следствени действия.
Коментари Харесай

Денков е блокиран в Брюксел, но проговори за Нотариуса

Проведох диалог с основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Текат следствени дейности. Жертвата няма досие. Той е разследван от публицисти. Това е образец за неработещата правосъдна система. Това е причина да желаеме тя да бъде оздравена. Това разяснява министър председателят Николай Денков преди съвещанието на Евросъвета във връзка убийството на Мартин Божанов – Нотариуса в София, написа.

Денков е в Брюксел, където текат невиждани до момента митинги на фермери.

Целият периметър към Европейския парламент (ЕП) в Брюксел е блокиран от фермери. Пространството към площад " Люксембург ", до който са ситуирани постройките на Екологичен потенциал, е недостъпно за всевъзможни транспортни средства, в това число и колела. Очаква се през днешния ден да бъде пикът на митингите им по време на съвещанието на европейските водачи.

" Ние подхващаме стъпки. Опитваме да рестартираме системата, с цел да си прави работата. Това, което следим с това ликвидиране, а и с предходните, е отзив на последните десетилетия. Специализираният съд се оказа, че прави напълно друга работа и трябваше да го закриваме ", добави Денков.

Той е на незабавна среща в Брюксел, свикана от ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел.

По мотив съвещанието на Евросъвета министър председателят сподели, че чака да бъдат разисквани първо целите на България.

" Сухоземните граници в Шенген, еврозоната е доста значима. Отделно ще обсъдим и европейските цели, поддръжката за Украйна. Това са общите европейски тематики, по които ще търсим единодушие ", сподели той.

Относно митингите в Европа, Денков разяснява, че тази година е по-особена за зърнопроизводителите, само че през годините те са имали много печеливши и сполучливи години.

" Премахване на границите сред България, Гърция и Румъния би противоречало на законите на Европейския съюз. Чувам, че има такива оферти, само че те не се разискват от политическите управления на тези страни ", разяснява Николай Денков концепцията на Даниел Лорер границите сред България, Румъния и Гърция да отпаднат.

Прмиерът разяснява и партия „ Трети март ” на Румен Радев, която бе записана и се основава сега. " България е парламентарна република по този начин, че всяко едно партийно посланичество би било обогатяване на демокрацията. Това, което би ме тормозило, в случай че това се окаже партия, която се овладява от президентството, тъй като това би било директно нарушаване на Конституцията.

Ако има партиен план, той би трябвало да бъде обособен от президентството, което не може да се занимава с партийна активност ", съобщи Денков във връзка записаната комерсиална марка " Трети март ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР