Проучване във Великобритания е установило, че компютрите и мобилните игри

...
Проучване във Великобритания е установило, че компютрите и мобилните игри
Коментари Харесай

Проучване: Колекционирането на предмети остава едно от любимите детски занимания

Проучване във Англия е открило, че компютрите и мобилните игри всеобщо са заместили обичайните детски занимания и занимания като се изключи едно – колекционирането на предмети, написа “Индипендънт”.

Според анкетата, извършена измежду 1000 деца на възраст от 7 до 12 години, гледането на телевизия и клипове в YouTube са по-популярни в сравнение с четенето на книги или играта с играчки.
YouTube започва ново приложение, особено за деца То ще се появи през идната седмица и ще селектира видео наличието по забавни за децата критерии
Занимания като да си построиш самичък палат от възглавници или да караш ролери изобщо не влизат в листата с топ 10 занимания на актуалните деца.

Въпреки това изследването е открило, че има едно занимание, което продължава да вълнува и актуалните деца и то е колекционирането. Повече от половината модерни деца събират разнообразни предмети за наслаждение. Най-популярни са плюшените играчки, които се събират от 43% от децата, следвани от карти – 42% и стикери – 38%.
Пенсионер сбъдва детската си фантазия – да има стая, цялостна с играчки Възрастният мъж е запълнил цяла стая с тях
Половината от децата били подтиквани от желанието да видят какъв брой огромна сбирка могат да създадат, а 59% събирали, с цел да могат да разменят предмети с другари.

43% от децата споделили, че се усещат горди с най-големите си сбирки, а 38% от тях нямали самообладание да ги покажат на приятелите си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР