Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът

...
Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът
Коментари Харесай

Изследване разкри детайли за двойниците на Путин

Проучване, извършено от японски учени, съумя да откри, че президентът на Русия Владимир Путин в реалност има няколко двойници, които употребява за разнообразни събития и мероприятия.

Авторите на проучването са достигнали до това умозаключение, откакто са употребявали разнообразни телевизионни фрагменти на съветския държавен глава, в които са сравнили гласа и походката му посредствам технология за лицево различаване благодарение на изкуствен интелект. Крайният резултат от извършените опити установил, че Путин разполага с „ няколко “ двойници, които участват на избрани обществени изяви.

Така, да вземем за пример, било открито, че по време на честванията във връзка Деня на успеха на Червения площад на 9 май т.г. е участвал същинският президент на Русия, до момента в който Путин, който посети Кримския мост преди 10 месеца, е „ отговарял на оригинала “ на 53 %.
Появата на Путин на фронта в окупирания Мариупол през март пък е бил меродавен на към 40% по отношение на лицевото различаване на Путин от Червения площад, сочи анализът, който установил също, че има единствено 18% подобие сред „ Путин от Кримския мост “ и „ Путин от Мариупол “, осведоми 20minutos.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР