Проучване показва, че жените, които правят секс дори само един

...
Проучване показва, че жените, които правят секс дори само един
Коментари Харесай

Колко често трябва да правим секс, за да сме щастливи

Проучване демонстрира, че дамите, които вършат секс даже единствено веднъж в седмицата забавят процесите на стареенето и са по-щастливи.

Учени от университета в Калифорния събраха 129 обвързани дами и наблюдаваха какъв брой постоянно вършат секс те. При всяка от тях били осъществявани чести инспекции на здравословното и психологичното положение.

Резултатът от изследването е много забавен. Всички, които правили секс най-малко един път през хода на едноседмичното проучване, имали по-добри кръвни проучвания и даже теломерите (последната част в хромозома на ДНК-то) били удължени. Това значи, че в дълготраен интервал дамите, които вършат секс най-малко веднъж в седмицата, съумяват да забавят признаците на стареенето.

 Колко постоянно би трябвало да вършим секс, с цел да сме щастливи

Едновременно с това всички дами с деен полов живот се чувствали по-щастливи, уверени и спокойни. В резултат цялостното им здраве се подобрява… и това е единствено в случай че вършим секс един път седмично. А какви ще са измененията след по-редовен секс, можем единствено да допускаме.

Разбира се, единичното изследване има потребност от потвърждаване от още източници, само че бихме споделили, че сексът с половинката, в никакъв случай няма да навреди, тъй че за какво да не опитаме.

Още за любовта и секса може да прочетете тук:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР