Процедурите, които подобряват формата на устните, обикновено ги правят още

...
Процедурите, които подобряват формата на устните, обикновено ги правят още
Коментари Харесай

Целувка след филър в устните - колко време да изчакате?

Процедурите, които усъвършенстват формата на устните, нормално ги вършат още по-привлекателни за целувки. Но това не значи, че е добра концепция да се целувате незабавно след инжектиране на филъри. Може да ви звучи неуместно, само че попитайте кожния лекар си по кое време е целесъобразно да целунете колегата.

Защото има няколко аргументи да откажете целувката незабавно след разкрасителната процедура. Първата е нарасналият риск от зараза. „ След инжектиране на филъри - без значение зоната, в идващите най-малко 24 часа би трябвало да бъдете доста деликатни и да избягвате всичко, което би предизвикало зараза или инфектиране. Това включва и целуването “, разяснява за „ Стандарт “ доктор Самер Шокър. Дерматологът разяснява, че е нужно време убожданията от иглата да зараснат, тъй че бактериите да не могат да обхванат през тях.



Втората причина да изчакате е, с цел да дадете на филъра задоволително време да се интегрира изцяло с тъканта на устните, защото натискът от целуване може евентуално да аргументи миграция. Това може да докара до неравности, при които едната част на устните да е по-обемна от другата заради пренасяне на гела. Филърът може също да премине над лъка на Купидон на горната джука, създавайки визия на „ маймунска уста “. В тези случаи може да се наложи кожният лекар да разтвори с хиалуронидаза мигриралия гел и да повтори отначало процедурата. „ Три дни са задоволително време, стига да се придържате към по-нежна техника на целуване “, безапелационен е специалистът от Amber beauty club. Може ли сътрудникът да разбере, че имате нещо в устните? „ Някои подутини и неравности могат да останат до две седмици “, отбелязва д-р Шокър.  Възможно е и сътрудникът ви въобще да не ги забележи. По-леките филъри, които не прибавят доста размер, в действителност не могат да бъдат усетени. За разлика от по-плътните, които придават необикновен размер и форма, само че е допустимо да бъдат видяни.

Но има и промяна на устните, която изисква минимум време за изчакване на целувки – това е лип флип процедурата с ботокс. При тази известна намеса за възстановяване формата, се инжектира невротоксин в междинната част на горната джука, известна като лъка на Купидон. Създава се усещане за размер, без действително да е прибавен. Ефектът е естествено плътни и красиви устни. Нужни са единствено 30 минути преди да се целувате. След това можете да вършиме, каквото поискате. Повърхностната техника на инжектиране на ботокса и дребното количество, употребявано по време на лип флип, понижават до най-малко вероятността от всевъзможни опасности.

Колко време би трябвало да изчакате при перманентния грим за устни пък зависи значително от техниката на гримьора. Някои слагат пигмента по-повърхностно, до момента в който други вършат татуирането по-дълбоко в устните, причинявайки повече отичане. И в двата случая кожата става доста деликатна и сензитивна по-късно, по тази причина е целесъобразно да избягвате целувки в продължение на четири дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР