Противовъздушната отбрана на Русия е свалила два украински дрона тази

...
Противовъздушната отбрана на Русия е свалила два украински дрона тази
Коментари Харесай

Русия свалила два украински дрона над Брянск и Курск

Противовъздушната защита на Русия е свалила два украински дрона тази нощ, оповестява ТАСС.

Руското министерство на защитата показва, че Киев е опитал да нападна съветски цели с два дрона, които са унищожени над Брянска и Курска област.

" На 27 август през нощта и сутринта киевският режим направи нов опит за терористични офанзиви на територията на Руската федерация благодарение на безпилотни летателни апарати. Два дрона бяха засечени и унищожени в полет от силите за противовъздушна защита над територията на Брянска и Курска област ", означават от ведомството.

Губернаторът на Курска област Роман Старовойт съобщи, че в регионалния град е била развалена жилищна постройка, след като единият от дроновете се е блъснал в нея.

" Според предварителната информация през нощта дрон се е разрушил в жилищна постройка на улица " Карл Маркс " в Курск. Прозорците на някои етажи са били счупени. Ударната вълна е развалила и някои прозорци на постройката на инженерния отдел на Курския държавен поземлен университет на улица " Карл Маркс ". Нищо не е запалено и никой от жителите не е потърпевш ", осведоми той в " Телеграм ".

Към момента властите правят оценка щетите и ще оказват помощ на хората да възстановят разваленото имущество.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР