Първият ритейл парк във Видин е готов и предстои официално

...
Първият ритейл парк във Видин е готов и предстои официално
Коментари Харесай

Първият ритейл парк във Видин вече е готов

Първият ритейл парк във Видин е подготвен и следва публично да бъде открит на 8 май, оповестяват от компанията вложител. Търговският обект се намира на бул. „ Панония “ 43 и е ситуиран на имот с повърхност 46 950 кв. м, от които комерсиалните и складови площи обгръщат 16 000 кв. м.

На територията на парка ще оперират 10 търговски марки, измежду които Pepco, Teodor, KiK, New Yorker, Sinsay, PAUSE jeans, Техномаркет, Lilly. Паркингът е с потенциал 500 места, а вложител в комплекса е „ Дунония “ АД. Компанията е записана в София през 2022 година и се занимава с покупка, градеж и обзавеждане на недвижими парцели за продажба; ходатайство при покупко-продажби с недвижими парцели.

С отварянето на ритейл парка се разкриват нови над 80 работни места.
Проекти в страната
На територията на страната се приготвят още няколко плана за ритейл паркове. Сред градовете, в които следва да бъдат открити такива търговски обекти, са Велинград, Пещера и Габрово.

Планираното разкриване във Велинград е за 2024 година, видя Economic.bg в уеб страницата на IPC – консултантската компания, която се занимава с отдаването чартърен на обектите в съответните ритейл паркове. От информацията излиза наяве още, че планът е ситуиран в най-големия квартал на Велинград, „ Лъджене “. Общата отдаваема повърхност на плана 12 000 кв. м. Сред наемателите са Jysk, New Yorker, Sinsay, Pepco, Kik, Lilly.

Ритейл парк „ Пещера “ пък се чака да бъде отворен напролет на 2025 година Той се намира наоколо до центъра на града и сега е в развой на планиране. Общата отдаваема повърхност на плана е 6 000 кв. м. Наематели ще бъдат Sinsay, Jysk, Kik, T-market, Subra, магазин за техника, дрогерия, както и кафе, и оптика.

В София пък сега е в развой на строителство двуетажен ритейл парк – новата наклонност, която навлиза на пазара.
Българските бизнесмени към този момент строят двуетажни ритейл паркове
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР