Противоречия, в показанията на очевидци по делото за смъртта на

...
Противоречия, в показанията на очевидци по делото за смъртта на
Коментари Харесай

Свидетели в съда: Убилият Милен Цветков Кристиян правеше чести купони, викахме полиция

Противоречия, в показанията на очевидци по делото за гибелта на журналиста Милен Цветков , се появиха през днешния ден при чуването им в съд ебна  зала. 

Част от разпитваните при започване на съвещанието описаха, че не помнят някой от колата на Кристиян Николов, под съд им за  това, че умъртви Цветков, блъскайки го с към 100 километра в час на червен светофар, да е оказвал помощ на журналиста.

Според други очевидци на случая обаче хора от джипа-убиец са помогнали на водещия. Те обявиха в зала, че са видели, че в началото вратите на колата не са можели да се отворят, само че по-късно Кристиан и приятелите му са се притекли на помощ.

Разбра се още, че шумните купони са били нещо, което Николов постоянно е провел, без да се интересува, че тормози близките. Съсед на фамилията на Кристиан Николов твърди, че в къщата е имало празненства непрекъснато, което ги е карало да викат полиция. Свидетелят добави, че не знае кои хора са живеели в къщата, само че когато Кристиан Николов бил там, купоните били доста чести, като разясни, че е виждал Кристиан също да пуши.

Жена, която е била свидетел на злополуката с Милен Цветков , описа, че видяла удара сред двете коли. Тя е била дружно с двете си деца и брачна половинка си в кола на същото кръстовище. Силно се е изплашила при удара. Веднага се е обадила на 112. Тя и фамилията й не са оказали помощ. Видяла е по какъв начин Милен Цветков излиза от колата си, поддържан от други хора. Не помни някой от колата на Кристиан Николов да е оказвал помощ на Цветков. Видяла е по какъв начин Николов е излязал от колата си. 

Свидетелката показа, че Николов е бил с внезапни придвижвания. Тя ги попитала добре ли са всички в тяхната кола, те дали отговор: Всичко е наред! "

Жената съобщи също, че тримата души в тази кола са излизали и влизали в нея като че ли са търсели нещо ня задната седалка.

Разпитванта удостовери, че колата на Николов е предходна на алено. Това е ясно очевидно и от записите на няколко камери, които са снимали момента на адския удар, който лиши живота на непрежалимия публицист Милен Цветков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР