Противоречивата антипиратска защита Denuvo се оказва в изненадваща тежест на

...
Противоречивата антипиратска защита Denuvo се оказва в изненадваща тежест на
Коментари Харесай

Denuvo натоварва с 50 процента процесора в Assassin’s Creed: Origins

Противоречивата антипиратска отбрана Denuvo се оказва в изненадваща тежест на процесора при работата му с новата Assassin’s Creed: Origins.

Оказва се, че програмистите на Ubisoft са сложили механизъм на име VMProtect върху базовата отбрана Denuvo. Идеята, несъмнено, е да се предотврати кракването на играта. На този миг това работи, защото за новото екшън премеждие към момента няма работещ крайник.

Проблемът е, че поради непредвидената отбрана процесорът търпи съществено натоварване, което възлиза на сред 40 и 50 спомагателни % . На процедура, това затруднява работата на машината и провокира проблеми, в случай че нямате задоволително мощна настройка.

Интересно е, че точното въздействие на VMProtect не може да се мери елементарно, защото когато и в случай че Assassin’s Creed: Origins бъде кракната, двете отбрани ще не престават да вървят на фонов режим. Единствената страна, която може да обезпечи в действителност справедлива версия на играта без никакво външно натоварване, е Ubisoft, само че все още Denuvo към момента стои на всички издадени от компанията игри, тъй че не чакаме това да стане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР