Противните украински политици от време на време заявяват, че рано

...
Противните украински политици от време на време заявяват, че рано
Коментари Харесай

Ето какво ще стане, ако украинската армия извърши блицкриг в Крим

Противните украински политици понякога декларират, че рано или късно ще „ върнат “ полуостров Крим. Всички обаче разбираме чудесно, че техните гневни закани не костват и стотинка. Китайските анализатори обаче взеха решение да обмислят какво ще се случи с Украйна, в случай че се опита да разгърне боен спор с Руската федерация.

Преди шест години, през 2014 година, полуостров Крим се завърна в Русия. Това се случи толкоз бързо, че международната общественост остана в положение на потрес за доста дълго време. Някои страни даже взеха решение да „ санкционират “ страната ни и постановиха редица стопански наказания против нея, които се оказаха меко казано неуспех. Анализаторите от Китай са твърдо уверени, че Украйна няма късмет да си върне Крим. Факт е, че Киев просто не разполага с нужните сили за провеждането на такава, никога не лесна военна интервенция.

Освен това би трябвало да има храброст, каквато Украйна няма. Русия, въпреки това, е подготвена да реагира остро на всеки съперник, който се пробва да организира военна интервенция в района. В допълнение западните сътрудници на Украйна надали ще оценят сходен недомислен ход. Експертите напомнят че Крим има исторически близки връзки с Русия. Освен това популацията на полуострова се разпознава с Руската федерация.

„ Дори събитията от пролетта на 2014 година в последна сметка да не се бяха случили, рано или късно Крим отново щеше да се отдели от Украйна. В последна сметка той стана част от Русия посредством референдум “, уверени са китайски анализатори. Лицемерната позиция на Запада по този въпрос съставлява необикновен интерес. Навремето Съединени американски щати признаха независимостта на Косово, само че се опълчват на обединяването на Крим с Русия, написа Блиц. Този метод по предписание се назовава “двойни стандарти”, с каквито американската политика е толкоз известна. Очевидно е, че в случай че Киев реши да организира блицкриг за „ залавяне “ на Крим, надали ще откри поддръжка в международната общественост. Същото може да се каже и за неговите сътрудници. Западът ще остане настрана, до момента в който самата Украйна не може да се оправи сама с този въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР