Протестно шествие с искане за оставка на правителството се провежда

...
Протестно шествие с искане за оставка на правителството се провежда
Коментари Харесай

Протестно шествие с искане на оставката на Борисов и Гешев блокира ключови кръстовища в столицата

Протестно шествие с искане за оставка на държавното управление се организира в столицата. Демонстрацията обиколи главните институции и блокира за малко основни кръстовища. Недоволството продължава и сега. Протестиращите се събраха пред постройката на Народното събрание и придвижването беше блокирано. След 19.30 часа към протестиращите се сляха с други недоволни от митинга на „ Правосъдие за всеки “ пред Съдебната палата, съобщи бТВ. Към 20.30 часа бе затворено кръстовището на Орлов мост.

Стартът

Протестът стартира в 11 ч. на площад Народно заседание. Последва блокиране на бул. " Цар Освободител “. Един от уредниците на недоволството беше партия АБВ.

" Протестът е осъзната нужда от доста хора и опитът той да бъде неглижиран от някои, от тези които се опитваха да го яхнат, не съумява. Хората са тук, различен е въпросът, че би трябвало повече повсеместност “, съобщи Румен Петков.

За малко денем бяха блокирани основни кръстовища. Първата спирка - Информационно обслужване, заради подозренията на протестиращите в бъдещото правилно броене на бюлетините на идните избори.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР